Vacature Klantenservice Medewerker

Parttime en fulltime

Salaris tot €2.175 bruto p.m.

Bij Elektramat bevind je je in het meest prachtige kantoor, samen met een team van ongeveer 30 collega’s. Hier geen kleine schotten, maar ruime bureaus, grote ramen die overvloedig licht binnenlaten en collega’s die soms zelfs vrienden worden. Als onderdeel van het customer service team vorm je het kloppend hart van het bedrijf en speel je en essentiële rol. Aarzel niet en ontdek snel de spannende mogelijkheden in onze vacature!  

Wat doe je

Als je start begin je in een 4-weeks klasje van 32 uur. Je wordt in deze 4 weken, samen met de andere starters, helemaal klaar gestoomd tot een echte klantenservice topper. Zo maak je hier kennis met de systemen en leer je jouw mede-collega’s kennen. Na die 4 weken mag je dan beginnen als zelfstandig klanten service medewerker. Jouw dagelijkse taken zullen dan bestaan uit:

·         Beantwoorden van klantvragen

·         Advies geven over de juiste producten

·         Het onderhouden van klantrelaties

·         Opmaat maken van offertes

·         Actief meedenken over verbeteringen

 

Dit bedrijf scoort enorm hoog op het gebied van service en jij speelt hierin dus een belangrijke rol.

Wat krijg je

Als klantenservice medewerker kom je in een warm bad terecht. Een superleuke afdeling met begripvolle teamleiders waar er echt naar je wordt geluisterd.

Wie zoeken we?

Geen enkele ervaring met elektronica? Geen probleem. We zijn vooral op zoek naar klantvriendelijke medewerkers. Heb je bijvoorbeeld ervaring met customer service functie of ervaring in de horeca, zorg of winkel, dan zou je wel eens heel goed kunnen passen.
Naast deze eigenschappen, zoeken we medewerkers die:

Collega aan het woord 

Morice, teamleider Elektramat: “Via Kraeft werk ik hier als teamleider waarbij ik verantwoordelijk ben voor de kwaliteit, instroom, trainingen en roosters. Het is echt een perfecte match! Ik ben hier heel gelukkig en krijg veel positieve reacties. Ik vind Elektramat een fantastisch bedrijf; zoveel samenwerking, zoveel te beleven en de sfeer in het team is ongekend. Iedereen staat voor elkaar klaar, de samenwerking is echt top notch!”

” Iedereen staat voor elkaar klaar, de samenwerking is echt top notch!”

 

Raimon en Mare

Geïnteresseerd of vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Bel, app of mail met:

Raimon Hoogboom – T. 06 59 84 45 10

Mare Wiegers – T. 06 59 85 37 45

elektramat@kraeft.nl

Of vul onderstaand formulier in!

Kraeft bij Elektramat

Bij Elektramat kun je wekelijks de aanwezigheid van Kraeft verwachten. We maken zeker een stop bij de klantenservice om te horen hoe het met je gaat. Op deze manier kunnen problemen snel worden opgelost en bieden we altijd een extra luisterend oor. Wil jij snel aan de slag? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, app of e-mail om een afspraak te maken. Wie weet begin je morgen al aan een nieuwe uitdaging! 

Bedrijfscultuur

Iedereen mag meedenken

Bij Elektramat voel je de energie die gepaard gaat met een snelgroeiend bedrijf. Ze streven ernaar om de grootste en meest vooraanstaande elektrotechnische groothandel te worden. Tegelijkertijd de meest gewaardeerde werkgever in de regio Twente. Dit streven is een sterke motivatie voor het bedrijf. Elektramat investeert aanzienlijk in hun medewerkers en moedigt hen aan om actief bij te dragen aan verbeteringen binnen het bedrijf. De bedrijfscultuur is eerlijk, energiek, informeel en gericht op teamwork. Samenwerken staat centraal bij Elektramat en ze streven ernaar dat iedereen zich gewaardeerd en op zijn plek voelt.

Bedrijfsprofiel

Ontdek Elektramat, dé toonaangevende online elektrotechnische groothandel van Nederland. Sinds 2006 leveren ze een assortiment van meer dan 400.000 artikelen, waarmee zowel zakelijke als particuliere klanten worden bediend. 

Bij Elektramat streven ze elke dag naar uitmuntendheid. Hun toegewijde team van meer dan 400 professionals werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van producten en dienstverlening. Ze streven ernaar om hun klanten de allerbeste service en producten te bieden, en ze stoppen niet voordat ze elke dag een stapje beter zijn geworden. 

Met hun ultramoderne magazijn in Enschede behoort Elektramat tot de meest geavanceerde spelers in de regio. Ze zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering en snelle leveringen. Elektramat blijft groeien en streeft voortdurend naar succes en innovatie in de elektrotechnische branche. Ontdek de kracht van Elektramat vandaag nog! 

Geïnteresseerd
in deze vacature?

Laat je gegevens achter.