Wie zijn wij?

Nuchter. Betrokken. Transparant.

Kraeft is een oerdegelijk Twents uitzendbureau voor werkzoekende op MBO en MBO+ niveau in de logistiek, productie en techniek. Inmiddels hebben we twee vestigingen in Almelo en Enschede. En zitten we inhouse bij Elektramat!

Ons motto is: mooi werk zoeken voor bevlogen vakmensen! 

Dat doen we met veel succes want inmiddels hebben we sinds 2020 al meer dan 200 medewerkers aan een vaste baan geholpen. De kracht van Kraeft is dat we dit op een gedreven, persoonlijke en transparante manier doen. 

Verstand van techniek, logistiek en magazijn

Wij zijn binnen Elektramat gespecialiseerd in MBO en MBO+ vacatures in techniek-, logistiek- en magazijn. Zoek je een andere baan of oriënteer je je als schoolverlater op je eerste baan? Kom dan eens langs voor een rondleiding! 

Jou aan een passende baan helpen is onze passie

Bij ons kun je op verschillende manieren je nieuwe baan vinden! We hebben banen waarbij je start op uitzendbasis maar we hebben ook veel banen waar je gelijk in dienst komt van de werkgever (werving & selectie). Ons doel is altijd om je te begeleiden naar een vast dienstverband bij de werkgever. Inmiddels hebben we al 80% van onze medewerkers kunnen begeleiden naar een vaste baan! Dat wil jij toch ook? 

Voor meer informatie, bel, app of mail! 

Raimon Hoogboom

T. 06 59 84 45 10

Mare Wiegers

T. 06 59 85 37 45

elektramat@kraeft.nl

Geïnteresseerd
in deze vacature?

Laat je gegevens achter.