Vacature Magazijn Medewerker

Parttime en fulltime
Salaris € 2.100 – € 2.150 bruto p.m.

Ervaring als magazijnmedewerker? Zoek niet verder! Voor Elektramat hebben we diverse aantrekkelijke vacatures voor magazijnmedewerkers. Werk in een net en schoon magazijn, waar je gewoon in je favoriete spijkerbroek aan de slag kunt. Kies uit verschillende functies, zoals orderpicker, retouren of expeditie medewerker. Ontdek nu jouw ideale rol bij Elektramat. 

Wat doe je

Ben jij een allround magazijnmedewerker of juist een technische en heb je grote affiniteit met logistiek. Dan hebben we bij Elektramat volop mooie vacatures. Het magazijn is netjes en hypermodern. Speciale werkkleding hoeft niet, want het magazijn is schoon. Wel in een blauw Elektramat shirtje want iedereen is gelijk binnen dit bedrijf. Schrik dan ook niet als de directeur met hetzelfde shirt binnen komt lopen.

Wat krijg je

Kraeft kijkt samen met Elektramat welke vacature goed bij je past en op deze manier vinden we voor iedere medewerker de juiste plek.

Wat is vereist

Collega aan het woord 

Eguono, medewerker Inkomende Goederen: “Via Kraeft ben ik bij Elektramat terecht gekomen. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De prettige collega’s, gezellige sfeer en het contact met de leveranciers vind ik erg leuk. Ik ontvang de binnenkomende goederen en zorg dat ze goed worden ingeboekt. Ondertussen leer ik van mijn team nieuwe vaardigheden zodat ik steeds meer taken zelfstandig kan uitvoeren. En wat heel fijn is, is dat Kraeft regelmatig langskomt om te kijken hoe het met me gaat.”

“De prettige collega’s, gezellige sfeer en het contact met de leveranciers vind ik erg leuk.”

Raimon en Mare

Geïnteresseerd of vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Bel, app of mail met:

Raimon Hoogboom – T. 06 59 84 45 10

Mare Wiegers – T. 06 59 85 37 45

elektramat@kraeft.nl

Of vul onderstaand formulier in!

Kraeft bij Elektramat

Kraeft en Elektramat zijn de perfecte match. We delen dezelfde visie: we vinden het essentieel om medewerkers een stem te geven, serieus te nemen en de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen. Als je start als magazijn medewerker bij Kraeft, bepaal je zelf hoe snel je een contract kunt krijgen bij Elektramat. Onze Kraeft-medewerkers zijn regelmatig aanwezig in het magazijn, dus je kunt gemakkelijk bij hen terecht met vragen en opmerkingen. Jouw groei en succes staan bij ons centraal! 

Bedrijfscultuur

Iedereen mag meedenken

Bij Elektramat voel je de energie die gepaard gaat met een snelgroeiend bedrijf. Ze streven ernaar om de grootste en meest vooraanstaande elektrotechnische groothandel te worden. Tegelijkertijd de meest gewaardeerde werkgever in de regio Twente. Dit streven is een sterke motivatie voor het bedrijf. Elektramat investeert aanzienlijk in hun medewerkers en moedigt hen aan om actief bij te dragen aan verbeteringen binnen het bedrijf. De bedrijfscultuur is eerlijk, energiek, informeel en gericht op teamwork. Samenwerken staat centraal bij Elektramat en ze streven ernaar dat iedereen zich gewaardeerd en op zijn plek voelt.

Bedrijfsprofiel

Ontdek Elektramat, dé toonaangevende online elektrotechnische groothandel van Nederland. Sinds 2006 leveren ze een assortiment van meer dan 400.000 artikelen, waarmee zowel zakelijke als particuliere klanten worden bediend. 

Bij Elektramat streven ze elke dag naar uitmuntendheid. Hun toegewijde team van meer dan 400 professionals werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van producten en dienstverlening. Ze streven ernaar om hun klanten de allerbeste service en producten te bieden, en ze stoppen niet voordat ze elke dag een stapje beter zijn geworden. 

Met hun ultramoderne magazijn in Enschede behoort Elektramat tot de meest geavanceerde spelers in de regio. Ze zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering en snelle leveringen. Elektramat blijft groeien en streeft voortdurend naar succes en innovatie in de elektrotechnische branche. Ontdek de kracht van Elektramat vandaag nog! 

Geïnteresseerd
in deze vacature?

Laat je gegevens achter.